Home Carti PDF Sindromul capului care cade

[PDF] Sindromul capului care cade

Coperta Carte Sindromul capului care cade

Iti doresti sa citesti cartea Sindromul capului care cade publicata de Univers? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Sindromul capului care cade

Editura: Univers

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Marie‑Jeanne Urech s‑a nascut in Lausanne in 1976. Si‑a luat licenta in sociologie si antropologie, iar apoi a facut studii de regie de film la London Film School. A debutat cu un volum de nuvele, Forfota in aer, in 2003. Au urmat romanele Sala de asteptare, Sindromul capului care cade (tradus in germana si in italiana), Accesorii pentru paradis (Univers, 2014), care a primit Prix Bibliomedia 2010, mai multe volume de povestiri. In 2013, romanul sau Valetii de noapte a fost distins cu premiul Rambert. Satira a unei lumi a muncii care uniformizeaza si depersonalizeaza oamenii, Sindromul capului care cade il are in prim‑plan pe un marunt angajat care refuza sa‑si piarda identitatea. Confruntarea lui cu uriasul mecanism – unde ierarhiile sunt stricte, iar criza justifica totul – da nastere unor situatii deopotriva absurde si comice….

Cartea Sindromul capului care cade PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.