Home Carti PDF Sindromul Robinson

[PDF] Sindromul Robinson

Coperta Carte Sindromul Robinson

Iti doresti sa citesti cartea Sindromul Robinson publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Sindromul Robinson

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Intimitatea unei femei este perturbata de un turist care cauta gazduire si care ajunge sa descopere pe parcurs lucruri incredibile. Un barbat se izoleaza intr-un loc uitat de lume pentru a scapa de agitatia citadina, dar primeste o vizita cu totul stranie. Doi prieteni discuta despre moarte, in special despre sinucidere si executii. Un pseudocuplu incearca sa se adapteze vremurilor dupa absolvirea facultatii, insa efortul de integrare intr-o societate bolnava are efecte neasteptate, traseul celor doi luand o turnura tulburatoare. Cele patru proze din Sindromul Robinson se completeaza una pe alta, dezvaluind consecintele pe care le pot avea incalcarea intimitatii, insingurarea, curiozitatea fata de moarte sau dorinta de a fi acceptat de ceilalti….

Cartea Sindromul Robinson PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.