Home Carti PDF Sindromul Tarzan. Cum sa te eliberezi de lianele dependentei afective

[PDF] Sindromul Tarzan. Cum sa te eliberezi de lianele dependentei afective

Coperta Carte Sindromul Tarzan. Cum sa te eliberezi de lianele dependentei afective

Iti doresti sa citesti cartea Sindromul Tarzan. Cum sa te eliberezi de lianele dependentei afective publicata de ALL? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Sindromul Tarzan. Cum sa te eliberezi de lianele dependentei afective

Editura: ALL

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Sindromul Tarzan, ca notiune psihologica, reprezinta necesitatea cuiva de a ramane agatat de persoana care nu i se potriveste sau de a se balansa convulsiv de la o persoana la alta, de teama de a nu cadea intr-un vid emotional. Cei care sufera de acest sindrom traiesc cu impresia ca „a iubi“ inseamna a suferi si ca acest lucru presupune sacrificii si compromisuri. Cum iti dai seama daca esti atins de sindromul Tarzan? E foarte simplu: fie nu suporti sa ramai singur, sari de la o liana la alta, fie ramai agatat de o singura liana, chiar daca nu te mai multumeste….

Cartea Sindromul Tarzan. Cum sa te eliberezi de lianele dependentei afective PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.