Home Carti PDF Sistemul ONU in contextul globalizarii: reforma ca vointa si reprezentare

[PDF] Sistemul ONU in contextul globalizarii: reforma ca vointa si reprezentare

Coperta Carte Sistemul ONU in contextul globalizarii: reforma ca vointa si reprezentare

Iti doresti sa citesti cartea Sistemul ONU in contextul globalizarii: reforma ca vointa si reprezentare publicata de Curtea Veche? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Sistemul ONU in contextul globalizarii: reforma ca vointa si reprezentare

Editura: Curtea Veche

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: In acest ev de globalizare economica si geopolitica galopanta, cartea Sistemul ONU in contextul globalizarii: reforma ca vointa si reprezentare, datorata diplomatului de cariera si specialistului in organizatii internationale, Petru Dumitriu, propune o noua matrice de analiza a reformei ONU, sprijinita pe o metodologie novatoare ale carei ingrediente esentiale sunt contextualizarea si abordarea integratoare a elementelor de baza. Pledoaria originara a lucrarii este afirmarea multilateralismului si sprijinirea modalitatilor de actiune inspirate de acesta, ca principal factor coagulator al intereselor globale comune, deoarece, asa cum subliniaza autorul, multilateralismul, departe de a fi o opozitie la economia de piata sau a exterminarii instinctului antreprenorial si deciziei economice eficiente, se constituie intr-o forma obiectiv necesara de contextualizare a globalizarii. Scrisa de un intim si fin cunoscator al sistemului ONU, cartea se prezinta ca un reper inconturnabil in peisajul literaturii de specialitate autohtone, interesand, deopotriva, studenti, cercetatori, diplomati, analisti politici, ca si un public larg, interesat sa inteleaga, cu un ceas mai devreme, orizontul socant al viitorului….

Cartea Sistemul ONU in contextul globalizarii: reforma ca vointa si reprezentare PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.