Home Carti PDF Social democratie si cultura. De la marxism la postmarxism

[PDF] Social democratie si cultura. De la marxism la postmarxism

Coperta Carte Social democratie si cultura. De la marxism la postmarxism

Iti doresti sa citesti cartea Social democratie si cultura. De la marxism la postmarxism publicata de Cetatea de Scaun? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Social democratie si cultura. De la marxism la postmarxism

Editura: Cetatea de Scaun

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Volumul lui Alexandru Mamina este o lucrare de pionierat in ansamblul abordarilor romanesti istorice si politologice despre social democratie si trebuie receptat cu cea mai mare satisfactie intelectuala posibila. Volumul insista, inainte de toate, asupra unei reevaluari critice, in chei limpezi de lectura, a celor mai importante lucrari teoretice ale social democratiei europene, in incercarea de a defini conceptele majore, caracteristice, inainte de a urmari evolutia istorica si rezultatele politice, practice ale partidelor si liderilor social democrati. Alexandru Mamina invita nu neaparat la o reconsiderare cat la o reevaluare a discursului politic si filosofic al unor reprezentanti precum Karl Marx, Friedrich Engels, Karl Kautsky, Otto Bauer, Max Adler, V. I. Lenin in straduinta de a redefini o intreaga epoca ideologica si de a intelege, prin prisma unei lecturi care a eliminat reziduurile traumatice ale trecutului, importantele evolutii ale secolului XX….

Cartea Social democratie si cultura. De la marxism la postmarxism PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.