Home Carti PDF Sociologia sportului. Teorii, metode, aplicatii

[PDF] Sociologia sportului. Teorii, metode, aplicatii

Coperta Carte Sociologia sportului. Teorii, metode, aplicatii

Iti doresti sa citesti cartea Sociologia sportului. Teorii, metode, aplicatii publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Sociologia sportului. Teorii, metode, aplicatii

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Cum se explica faptul ca sportul exercita astazi o puternica fascinatie? Care sunt mecanismele sociale ale succesului in sport? Cum pot fi interpretate efectele sociale generate de fenomenul sportiv? In ce masura sportul se preteaza unei analize sociologice? Volumul incearca sa raspunda la aceste intrebari si sa rezolve, totodata, problema absentei unei analize de sociologia sportului din circuitul lucrarilor de specialitate din Romania. O lectura utila atat pentru sociologii interesati de fenomenul sportiv, cat si pentru studentii si profesorii de la facultatile de educatie fizica si sport. Cuprins: Sociologia sportului in Romania; Sociologia sportului. Aspecte epistemologice; Grupul actorilor sportivi; Grupul sustinatorilor si al suporterilor; Liderul de grup in sport; Socializarea in sport si forma identitatii; Devianta si control social in lumea sportului; Algoritmul cercetarii sociologice in sport….

Cartea Sociologia sportului. Teorii, metode, aplicatii PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.