Home Carti PDF Sociologie Romaneasca. Vol. VIII, Nr. 4

[PDF] Sociologie Romaneasca. Vol. VIII, Nr. 4

Coperta Carte Sociologie Romaneasca. Vol. VIII, Nr. 4

Iti doresti sa citesti cartea Sociologie Romaneasca. Vol. VIII, Nr. 4 publicata de Institutul European? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Sociologie Romaneasca. Vol. VIII, Nr. 4

Editura: Institutul European

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Sociologie Romaneasca este cea mai prestigioasa revista de profil din tara noastra. Fondata in 1936 de reputatul sociolog Dimitrie Gusti, a fost desfiintata in 1946 de regimul comunist, aparitia ei fiind reluata in 1990 sub auspiciile Asociatiei Romane de Sociologie, care a ramas si editorul revistei de atunci. Din cuprins: Conferinta nationala „Romania dupa 20 de ani: schimbari si probleme sociale. Calitatea vietii, incotro?“, Bucuresti, 1213 februarie 2010/3; Sociologii si sociologia in Romania de azi; Patologii sociale in Romania actuala. Posibile solutii spirituale; Sociologia romaneasca: riscuri si oportunitati; O sociologie infl oritoare intro societate afl ata in criza?;Razboiul exit pollurilor. Spre o paradigma comunicationaldiscursiva asupra sondajelor de opinie si opiniei publice; Romania, intr-un stadiu atipic al celei de a doua tranzitii demografice; Deficit lingvistic, atitudini nepotrivite si evaluare distorsionata: testarea a trei explicatii pentru variatia interetnica a rezultatelor scolare ale elevilor de gimnaziu din Oradea; Aspecte particulare ale imbatranirii populatiei din Romania postcomunista – consecinte socioeconomice; Copiii lasati acasa de emigranti. Studiu in judetul Bihor; Dimensiuni psihosociale in recidiva minorilor delincventi; Unitatea sociala numita „maisnie“. Precizari terminologice….

Cartea Sociologie Romaneasca. Vol. VIII, Nr. 4 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.