Home Carti PDF Solutia Sinatra. Cardiologie metabolica

[PDF] Solutia Sinatra. Cardiologie metabolica

Coperta Carte Solutia Sinatra. Cardiologie metabolica

Iti doresti sa citesti cartea Solutia Sinatra. Cardiologie metabolica publicata de Curtea Veche? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Solutia Sinatra. Cardiologie metabolica

Editura: Curtea Veche

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Suntem constienti de faptul ca sanatatea este un capital care trebuie pastrat, ca actualul stil de viata este raspunzator de suferintele fizice, ca sufletul si trupul nu sunt entitati ce trebuie luate separat, ca legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic, fizic si spiritual. Caile medicinei clasice se imbogatesc, viziunea asupra bolii si bolnavilor se schimba, iar informatia constituie un aspect important al profilaxiei medicale. Colectia Sa fii sanatos deschide publicului noi cai pentru a intelege de unde vine boala, cum se poate vindeca si mai ales ce poate face pentru mentinerea sanatatii si pentru a se bucura pe deplin de viata. O metoda revolutionara pentru prevenirea si tratarea problemelor cardiace!Bolile cardiovasculare constituie cea mai grava problema de sanatate si cauza principala a deceselor, in special in tarile dezvoltate. Pentru a veni in sprijinul celor care se confrunta zilnic cu astfel de probleme, dr. Stephen T. Sinatra, unul dintre cei mai apreciati cardiologi la nivel mondial, propune o solutie menita sa revolutioneze tratamentul problemelor cardiace, si anume cardiologia metabolica. Esentialul acestei metode de tratament consta in efectul sinergic pe care il dezvolta triada alcatuita din coenzima Q10, L-carnitina si D-riboza, considerate suplimente energetice, pentru revitalizarea sanatatii cardiace. La aceste elemente enumerate anterior se adauga mineralul magneziu, luand astfel nastere un amestec cu actiune eficienta la nivel celular….

Cartea Solutia Sinatra. Cardiologie metabolica PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.