Home Carti PDF Soseste bebelusul. Note de calatorie pentru femei in camasa de noapte...

[PDF] Soseste bebelusul. Note de calatorie pentru femei in camasa de noapte chiar si in timpul zilei

Coperta Carte Soseste bebelusul. Note de calatorie pentru femei in camasa de noapte chiar si in timpul zilei

Iti doresti sa citesti cartea Soseste bebelusul. Note de calatorie pentru femei in camasa de noapte chiar si in timpul zilei publicata de Sport Turism? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Soseste bebelusul. Note de calatorie pentru femei in camasa de noapte chiar si in timpul zilei

Editura: Sport Turism

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: O carte lejera, dar, in acelasi timp, profunda, care povesteste cu precizie la ce sa te astepti in perioada imediat urmatoare nasterii, in spital – acele zile petrecute in camasa de noapte, cand incepe povestea ta ca mama – si odata intoarsa acasa, zile cruciale, deoarece, intr-un mod diferit, dar in acelasi timp la fel, temele initiale ale maternitatii vor continua sa reapara pe toata durata vietii. Astepti acest copil in perioada sarcinii, vei astepta sa creasca in greutate si in inaltime. Il vei primi cu bratele deschise cand va incepe sa mearga si apoi te vei regasi asteptandu-l in fata discotecii, gandindu-te la care ar fi distanta corecta dintre ingrijorarea ta de mama si gustul sau pentru aventura. O lectura potrivita nu doar pentru femei – este mai indicat sa fie citita inainte de nastere – dar si pentru partenerii acestora, pentru a intelege cum si unde sa se “pozitioneze” dupa nasterea fiului/fiicei in acest nou echilibru familial. Este utila si pentru cei care se ingrijesc de starea de sanatate a femeii gravide si in perioada postpartum: medici, moase, infirmiere, infirmiere specializate in puericultura, psihologi…O carte asupra scenariilor psihologice al postpartumului, care a luat nastere din experienta autoarelor, medici psihologi si psihoterapeuti, in departamentul de Maternitate si Neonatologie al Clinicii Mangiagalli din Milano, Fundatia IRCCS Ca’ Granda Ospedale Maggiore Policlinico….

Cartea Soseste bebelusul. Note de calatorie pentru femei in camasa de noapte chiar si in timpul zilei PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.