Home Carti PDF Spectrul lui Phlebas, Cultura, Partea I

[PDF] Spectrul lui Phlebas, Cultura, Partea I

Coperta Carte Spectrul lui Phlebas, Cultura, Partea I

Iti doresti sa citesti cartea Spectrul lui Phlebas, Cultura, Partea I publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Spectrul lui Phlebas, Cultura, Partea I

Editura: Nemira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Razboiul bantuia intreaga galaxie. Miliarde de fiinte au murit, miliarde ii vor cadea victima. Planetele, lunile, chiar si stelele sunt amenintate de distrugere in orice clipa. Idiranii lupta pentru Credinta lor. Cultura lupta pentru dreptul ei moral de a dainui. Nu poate exista pace intre cele doua. Adanc in labirintul nestiut al „planetei mortilor“, Lumea lui Shar, se ascunde Mintea unei nave, una dintre inteligentele artificiale care conduc Cultura. Ambele tabere doresc sa o gaseasca. Bora Horza Gobuchul, un Schimbator dotat cu abilitatea de a-si transforma corpul pentru a semana cu alti indivizi, este angajat ca mercenar si spion in slujba idiranilor pentru a o recupera. Asa porneste o aventura incredibila si una dintre cele mai inovative serii space opera ale timpului nostru….

Cartea Spectrul lui Phlebas, Cultura, Partea I PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.