Home Carti PDF Spiridusii Bat si Sugubat in misiune secreta – Dezvoltarea empatiei

[PDF] Spiridusii Bat si Sugubat in misiune secreta – Dezvoltarea empatiei

Coperta Carte Spiridusii Bat si Sugubat in misiune secreta - Dezvoltarea empatiei

Iti doresti sa citesti cartea Spiridusii Bat si Sugubat in misiune secreta – Dezvoltarea empatiei publicata de Diana? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Spiridusii Bat si Sugubat in misiune secreta – Dezvoltarea empatiei

Editura: Diana

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Empatia- inseamna capacitatea de a ne pune in situatia unei alte persoane si de a vedea lucrurile prin ochii acesteia, de a intelege ce simte si de a-i fi alaturi. Empatia sta la baza unui caracter moral, a unui comportament responsabil si ajuta la dezvoltarea unor relatii sanatoase si la rezolvarea conflictelor. Povestea “Spiridusii Bat si Sugubat in misiune secreta” le ofera copiilor un exemplu despre modul in care ar trebui sa se gandeasca la ce simt cei cu care interactioneaza si la consecintele propiilor actiuni. Prin intermediul povestilor si jocurilor reusim sa ne conectam cu cei mici, iar mesajul ajunge cu mai multa usurinta la urechile si in sufletele lor. Povestea si jocurile devin o punte de legatura intre nevoia parintelui sau a dascalului de a-l sprijini si educa pe copil si nevoia copilului de a se simti conectat pentru a invata lucruri noi sau pentru a depasi anumite situatii (temeri, lipsa increderii in sine, capacitatea de a empatiza, asumarea responsabilitatii, gestionarea emotiilor puternice si altele)….

Cartea Spiridusii Bat si Sugubat in misiune secreta – Dezvoltarea empatiei PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.