Home Carti PDF Spre marginea luminoasa a lumii

[PDF] Spre marginea luminoasa a lumii

Coperta Carte Spre marginea luminoasa a lumii

Iti doresti sa citesti cartea Spre marginea luminoasa a lumii publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Spre marginea luminoasa a lumii

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Un splendid roman de aventuri, o descriere fascinanta a Alaskai.” – Publishers Weekly In iarna anului 1885, colonelul Allen Forrester, erou de razboi, conduce un mic grup intr-o expeditie considerata imposibila: explorarea imensului si salbaticului Teritoriu Alaska. Allen isi consemneaza minutios experientele extraordinare in speranta ca jurnalele sale vor ajunge la Sophie, sotia sa insarcinata, ramasa acasa, in cazul in care el nu va supravietui. Colonelul si oamenii sai se aventureaza in amonte pe riul Wolverine, descoperind o lume de o frumusete incredibila, dar si infruntind primejdii pe care nu si le-ar fi putut inchipui. Pe masura ce cartografiaza teritoriul si aduna informatii de la triburile de indieni, sfidind mereu pericolul de a muri de foame, exploratorii nu reusesc sa scape de sentimentul ca o forta superioara, misterioasa le ameninta permanent existenta.„O poveste minunat scrisa, ampla, plina de compasiune. Eowyn Ivey a plasmuit o lume deopotriva frumoasa si primejdioasa, aducatoare de necazuri, dar si de bucurii, totul intr-un roman pe care cititorii nu-l vor uita prea curind.” – The Miami Herald„Un roman chiar mai bun decit Copila de zapada.” – Library Journal„O poveste de proportii epice in traditia lui Melville, impartasind anvergura si ambitia acestuia de a transfigura literar infruntarea mitologica a omului cu natura.” – The Chicago Tribune…

Cartea Spre marginea luminoasa a lumii PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.