Home Carti PDF Spre Sud, la Laceni

[PDF] Spre Sud, la Laceni

Coperta Carte Spre Sud, la Laceni

Iti doresti sa citesti cartea Spre Sud, la Laceni publicata de Cartea Romaneasca? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Spre Sud, la Laceni

Editura: Cartea Romaneasca

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Spre Sud, la Laceni este debutul in poezie al lui Stefan Baghiu. Subtilitatile comportamentale ale celor din jur, angoasa permanenta si dorinta de integrare intr-o lume tot mai seducatoare pe masura ce „se scufunda“ sunt motivele centrale ale volumului. Scrise fara retineri in limbaj si in modulul imagistic, insa fara a deveni triviale sau facile, poemele vorbesc despre o criza identitara majora: dorinta de a fi in mijlocul petrecerii, desi aceasta provoaca nausea, anxietatea si depresia. Melancolia, empatia erotica si deznadejdea se intalnesc aici cu noile peisaje urbane: cluburi minimal, mall-uri, petreceri Goa. O poveste despre felul in care s-au schimbat lucrurile in cadrul ultimelor generatii si despre cum, treptat, evolutia isi arata efectul real: alienarea….

Cartea Spre Sud, la Laceni PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.