Home Carti PDF Stai, priveste, asculta. Elibereaza vechea energie si simte-te liber

[PDF] Stai, priveste, asculta. Elibereaza vechea energie si simte-te liber

Coperta Carte Stai, priveste, asculta. Elibereaza vechea energie si simte-te liber

Iti doresti sa citesti cartea Stai, priveste, asculta. Elibereaza vechea energie si simte-te liber publicata de For you? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Stai, priveste, asculta. Elibereaza vechea energie si simte-te liber

Editura: For you

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aveti nevoie de ajutor? Va simtiti coplesiti de energiile vietii? Sunteti plictisiti de propriile povesti de viata? Aveti probleme de natura energetica? Vreti sa gasiti modalitati prin care sa faceti o schimbare majora, in viata voastra?Acest manual a fost elaborat pentru persoanele care se simt coplesite de problemele vietii in prezent si care ar putea avea nevoie de raspunsuri in orice moment sau simt ca sistemul lor nervos este suprasolicitat. Primim zilnic telefoane si email-uri; suntem in tema cu intrebarile care ne framanta si provocarile cu care s-a confruntat aproape fiecare dintre noi. Oamenii au nevoie de sfaturi, de ajutor, se afla adesea in situatii disperate. Intrebarea este: Va iubiti indeajuns de mult – atat de mult incat sa va dati voie sa creati ceva nou? Puteti renunta la experientele trecutului si sa nu le mai permiteti sa va stabileasca viitorul? Spuneti ca e mai usor de zis, decat de facut? Depinde. Depinde de cum va vedeti pe voi, in propria lume. Chiar va placeti cu adevarat? Sunteti multumiti doar sa fiti? Sunt aspecte de-ale voastre care nu va plac, pe care ati vrea sa le schimbati? Va pretuiti? Nu prin ochii altora, nu prin prisma realizarilor sau a ceea ce faceti… Va pretuiti pe voi… si atat?Acestea pot fi intrebari la care puteti raspunde cu usurinta – sau raspunsuri cu care nu prea ati vrea sa va confruntati. Aveti oare destul curaj ca sa priviti in fata tot ceea ce se intampla in lumea voastra, in propriile vieti? Va puteti privi in oglinda, pentru a analiza experientele pe care le-ati creat, fara a invinovati pe nimeni altcineva?Ce este pe cale sa se desfasoare sau ce trebuie sa se termine in viata voastra? Ce pleaca? Ce trebuie sa lepadati, pentru ca noul sa poata patrunde? Asezati-va, puneti-va aceste intrebari, stati linistiti, respirati profund, iar apoi, incepeti sa notati in scris, raspunsurile. Recomandarile practice si tehnice, descrise in aceasta carte nu trebuie folosite ca alternative la tratamentele de specialitate. Acest…

Cartea Stai, priveste, asculta. Elibereaza vechea energie si simte-te liber PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.