Home Carti PDF Star Craft 2 – Umbra Xel`naga

[PDF] Star Craft 2 – Umbra Xel`naga

Coperta Carte Star Craft 2 - Umbra Xel`naga

Iti doresti sa citesti cartea Star Craft 2 – Umbra Xel`naga publicata de Amaltea? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Star Craft 2 – Umbra Xel`naga

Editura: Amaltea

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: In viitorul indepartat, la 60. 000 de ani lumina de Pamant, o confederatie de Terrani exilati poarta un razboi dublu cu enigmaticii protoss si necrutatorul roi zerg. Pentru a-si asigura propria supravietuire printre stele, fiecare specie se lupta intr-un razboi care va vesti inceputul celui mai maret capitol din istoria omenirii sau ii va prevesti sfarsitul violent si sangeros…Bhekar Ro: o lume uitata, la margine Dominionului Terran, unde in fiecare zi o mana de colonisti lupta pentru supravietuire. Este un adevarat pustiu, un fir de praf intre atat de multe din intinsul ocean intunecat al spatiului. Dar cand cea mai violenta furtuna din trecutul recent dezgroapa un obiect extraterestru de neinteles, Bhekar Ro devine cel mai ravnit trofeu din Sectorul Terran – Sfantul Pocal al zergilor, al protossilor si al umanitatii – pentru ca armatele celor trei puteri se confrunta cu scopul de a recupera secretele pierdute ale celei mai puternice specii din cate au existat in univers….

Cartea Star Craft 2 – Umbra Xel`naga PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.