Home Carti PDF START – Matematica si explorarea mediului pentru clasa I, semestrul I...

[PDF] START – Matematica si explorarea mediului pentru clasa I, semestrul I (CD inclus)

Coperta Carte START - Matematica si explorarea mediului pentru clasa I, semestrul I (CD inclus)

Iti doresti sa citesti cartea START – Matematica si explorarea mediului pentru clasa I, semestrul I (CD inclus) publicata de Akademos Art? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre START – Matematica si explorarea mediului pentru clasa I, semestrul I (CD inclus)

Editura: Akademos Art

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Prin aceasta lucrare dam START explorarii mediului inconjurator prin intermediul matematicii. Manualul acopera toate continuturile programei scolare, tratandu-le integrat si folosind o paleta intreaga de elemente ale invatarii prin joc si descoperire. Adresarea este directa, folosindu-se un limbaj adecvat nivelului de varsta al elevilor. Secventele de predare-invatare-evaluare sunt armonizate prin succesiunea rubricilor Descopar, Exersez, Retin. Acestea ilustreaza grija permanenta pentru formarea si dezvoltarea abilitatilor de studiu, de exersare a gandirii matematice in vederea rezolvarii si compunerii de probleme in situatii cotidiene, familiare elevilor. Rubricile din sfera stiintelor naturii ancoreaza continuturile matematice in realitatea imediata, accesibila elevilor. Contine 1 CD cu manualul digital!…

Cartea START – Matematica si explorarea mediului pentru clasa I, semestrul I (CD inclus) PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.