Home Carti PDF Starters

[PDF] Starters

Coperta Carte Starters

Iti doresti sa citesti cartea Starters publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Starters

Editura: Trei

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Fiction Connection a editurii Trei. O fata trebuie sa faca o alegere cumplita. Parintii ei? Morti. Fratele ei? Bolnav. Salvarea? Este posibila… Cu pretul de a fi altcineva! In cine poate sa aiba incredere? In nimeni. Bine ati venit intr-un Los Angeles al viitorului! Un razboi biologic a decimat populatia de varsta medie. Au supravietuit doar cei care apucasera sa fie vaccinati: tinerii si batranii. Callie, in varsta de saisprezece ani, descopera Banca de Corpuri unde adolescentii isi inchiriaza trupurile adultilor instariti ce isi permit luxul de a redeveni tineri. Dar neurochipul ei functioneaza gresit, iar Callie ajunge sa afle lucruri pe care nu trebuia sa le stie si ia cunostinta de planul diabolic al Bancii de Corpuri…Lissa Price a fost distinsa cu multe premii si detine un record de vanzari peste tot in lume. Cartea sa de debut, Starters, este publicata in peste 30 de tari. Locuieste cu sotul ei in California de Sud. Autoarea lucreaza in prezent la continuarea cartii. Urmatorul volum, Enders, va aparea la inceputul anului viitor….

Cartea Starters PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.