Home Carti PDF Stimularea creativitatii prin predarea matematicii

[PDF] Stimularea creativitatii prin predarea matematicii

Coperta Carte Stimularea creativitatii prin predarea matematicii

Iti doresti sa citesti cartea Stimularea creativitatii prin predarea matematicii publicata de Institutul European? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Stimularea creativitatii prin predarea matematicii

Editura: Institutul European

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Volumul prezinta o tema de actualitate in realitatea educationala romaneasca, avand ca element de noutate (in sfera delimitarilor conceptuale) modalitatea de tratare a notiunilor circumscrise conceptului de creativitate – abordarea semiologica. Pornind de la sesizarea unor disfunctionalitati ale sistemului de invatamant actual (care are drept deziderat dezvoltarea creativitatii, dar care este inca tributar unor conceptii invechite), autoarea propune un instrument de lucru ce valorifica principalele strategii si metode care au ca efect dezvoltarea unei gandiri divergente, eficiente in comprehensiune si rezolvare de probleme. Autoarea insista asupra complexelor de metode cu rol major in favorizarea deprinderii de a conexa cunostinte dupa criterii profunde, in dezvoltarea unui stil de munca individual, in stimularea unui comportament de studiu recursiv, creativ si prospectiv, in generarea coeziunii de micro / macro-grup si in educarea unui comportament competitiv constructiv, cu influenta pozitiva asupra randamentului scolar. Constituindu-se intr-un ghid de bune practici, prezentul volum are o sfera larga de adresabilitate, ce include managerii unitatilor scolare, dirigintii, profesorii, precum si structurile de formare a viitorilor profesori….

Cartea Stimularea creativitatii prin predarea matematicii PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.