Home Carti PDF Strategii de comunicare eficienta

[PDF] Strategii de comunicare eficienta

Coperta Carte Strategii de comunicare eficienta

Iti doresti sa citesti cartea Strategii de comunicare eficienta publicata de Institutul European? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Strategii de comunicare eficienta

Editura: Institutul European

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Din cuprins: Ce este comunicarea?;Comunicarea in grup; Comunicarea de masa; Analiza mesajelor comunicarii; Sa scriem si sa vorbim corect si eficient; Comunicarea verbala si nonverbala; Comunicarea vaga – un studiu empiric; Ascultarea activa.„In spiritul abordarii deja clasice a lucrarilor din sfera teoriei si practicii comunicarii, in volum sunt tratate aspectele psihosociologice specifice actului comunicarii la fiecare palier relativ distinct de complexitate sociala: interpersonal, de grup (informal) si organizational. Accentul este pus pe prezentarea capacitatilor care trebuie dobandite pentru a asigura eficienta comunicarii cu alti oameni si pe modalitatile prin care sunt formate si satisfacute cerintele cognitive, de atitudine si comportamentale ale celor implicati in interactiunea comunicationala. Remarcam, in acest sens, promovarea stilului comunicarii interpersonale cooperante, cu virtutile sale de optimizare a activitatii umane, cu satisfactiile psihice si sociale pe care le ofera si, poate, in primul rand, ca modalitate de mediere a conflictelor, care apar inerent in interactiunile sociale.“ – Petru Ilut…

Cartea Strategii de comunicare eficienta PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.