Home Carti PDF Strategii de responsabilizare

[PDF] Strategii de responsabilizare

Coperta Carte Strategii de responsabilizare

Iti doresti sa citesti cartea Strategii de responsabilizare publicata de Curtea Veche? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Strategii de responsabilizare

Editura: Curtea Veche

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Responsabilizarea, unul dintre cele mai promitatoare concepte de afaceri ale anilor ’80, este apreciat si astazi ca „usor de zis, dar greu de facut“. E clar ca managerii doresc angajati care sa-si asume responsabilitati, iar angajatii doresc sa se implice cat mai mult in activitatea companiilor. Undeva pe acest drum apar insa obstacole. Autorii cartii de fata analizeaza punerea in aplicare a strategiilor de responsabilizare, subliniind faptul ca este vorba despre o noua paradigma manageriala. Aplicarea acestui concept inseamna, de fapt, trecerea de la cultura ierarhica a unei organizatii la aceea bazata pe responsabilizare. Atitudinile, comportamentele si modurile de relationare trebuie sa se schimbe pentru ca o organizatie, membrii echipelor si liderii lor sa paseasca spre responsabilizare. Cartea va prezinta conceptele-cheie necesare acestui drum: cele trei strategii utile instituirii responsabilizarii in organizatie, cele trei etape ale procesului de aplicare a responsabilizarii si cadrul punerii in practica a acesteia. Autorii, specialisti renumiti ai managementului contemporan, considera ca responsabilizarea este cruciala pentru companiile care vor sa fie competitive in lumea afacerilor de maine….

Cartea Strategii de responsabilizare PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.