Home Carti PDF Strazi intunecate, Antologie de urban fantasy, Vol. 1

[PDF] Strazi intunecate, Antologie de urban fantasy, Vol. 1

Coperta Carte Strazi intunecate, Antologie de urban fantasy, Vol. 1

Iti doresti sa citesti cartea Strazi intunecate, Antologie de urban fantasy, Vol. 1 publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Strazi intunecate, Antologie de urban fantasy, Vol. 1

Editura: Nemira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Cu Dahlia, femeia-vampir, facem cunostinta la un ospat tinut in cinstea creaturilor noptii. Cu anumite farmece periculoase patrundem in „locuri unde nimeni n-ar trebui sa se aventureze“. Detectivul John Taylor, obisnuit cu fantomele, are de rezolvat cel mai straniu caz: o vrajitoare si-a pierdut inima si o vrea inapoi. Iar un vanator de stafii descopera ca unele naluci sunt mai greu de vanat decat altele… In aceste Strazi Intunecate, enigmele, primejdiile si amenintarile pandesc la fiecare pagina. George R. R. Martin si Gardner Dozois au realizat o antologie de citit pe nerasuflate, care a cucerit milioane de cititori.„Fie ca esti un fan al romanului politist, al genului urban fantasy, al horrorului sau al SF-ului, ar trebui sa gasesti in aceste pagini cativa dintre scriitorii tai preferati… si alti scriitori de care n-ai auzit, dar care credem ca-ti vor placea cel putin la fel de mult. Vino, asadar, pe aceste strazi intunecate alaturi de noi si hai sa vedem unde vom ajunge.“ – George R. R. Martin…

Cartea Strazi intunecate, Antologie de urban fantasy, Vol. 1 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.