Home Carti PDF Strazi vechi din Bucurestiul de azi (Editia IV)

[PDF] Strazi vechi din Bucurestiul de azi (Editia IV)

Coperta Carte Strazi vechi din Bucurestiul de azi (Editia IV)

Iti doresti sa citesti cartea Strazi vechi din Bucurestiul de azi (Editia IV) publicata de Humanitas? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Strazi vechi din Bucurestiul de azi (Editia IV)

Editura: Humanitas

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Acesta este Bucurestiul pasilor nostri. Pe aici, pe una dintre aceste strazi locuiti si dumneavoastra sau rudele si prietenii dumneavoastra, sau o persoana care v-a dat batai de inima sau de cap, pe-aici v-ati ratacit, intr-o zi, cautand cu ingrijorare numele strazii, pe placuta prinsa acolo, sus, pe casa din colt. Strazile sunt facute din case, oameni si amintiri. Si din pasi. Acesta este Bucurestiul pasilor nostri: il puteti strabate in cateva ore. Fara, macar, sa va murdariti pantofii de praf.” -Ioana PARVULESCUIn ordine alfabetica, in formula unui dictionar, cartea prezinta istoria numelor de strazi vechi din Bucuresti. Aproape 500 de imagini insotesc textul: fotografii de epoca, inedite sau putin cunoscute, harti ale orasului de altadata, fotografii de azi ale orasului….

Cartea Strazi vechi din Bucurestiul de azi (Editia IV) PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.