Home Carti PDF Sub asediul iubirii

[PDF] Sub asediul iubirii

Coperta Carte Sub asediul iubirii

Iti doresti sa citesti cartea Sub asediul iubirii publicata de Alma? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Sub asediul iubirii

Editura: Alma

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aflat intr-o misiune, chipesul viking Selig Haardrad este atacat de hoti si aproape ca isi pierde viata. Ajuns in cele din urma la Gronwood ca sa ceara ajutorul stapanei tinutului, Lady Erika, este considerat spion si aruncat in temnitele castelului. Ba mai mult, aroganta lui o face pe Erika sa puna sa fie biciuit, iar ceea ce il tine in viata, in ciuda durerii si a febrei care ii chinuie trupul, este un singur gand: razbunarea!Curand roata destinului se intoarce: sora lui Selig, Kristen, vine sa-i pledeze nevinovatia, sprijinita de o armata impresionanta, si, evident, iese invingatoare din aceasta infruntare. Acum este randul lui Selig sa o ia prizoniera pe Erika. El insa nu este interesat sa ii plateasca cu aceeasi moneda si sa-i faca vreun rau fizic, ci sa infranga spiritul mandru al acestei „regine de gheata“, cucerind-o cu o arma care nu a dat niciodata gres: pasiunea. Ceea ce nu si-a imaginat este ca propria inima va ajunge sa fie supusa de frumusetea Erikai si de dorinta aprinsa pentru superba daneza. La randul ei, Lady Erika incepe sa-l descopere pe acest viking frumos ca un zeu si isi da seama ca razbunarea poate fi cu adevarat dulce cand adevaratul invingator este dragostea. Johanna Lindsey este una dintre cele mai populare scriitoare de romane romantice, cu peste 60 de milioane de exemplare vandute. Cartile ei au fost traduse in mai mult de 12 limbi….

Cartea Sub asediul iubirii PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.