Home Carti PDF Sub vraja cuvintelor. Poezii. Teste

[PDF] Sub vraja cuvintelor. Poezii. Teste

Coperta Carte Sub vraja cuvintelor. Poezii. Teste

Iti doresti sa citesti cartea Sub vraja cuvintelor. Poezii. Teste publicata de Carminis? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Sub vraja cuvintelor. Poezii. Teste

Editura: Carminis

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Volumul Sub vraja cuvintelor. Poezii. Teste se remarca prin imbinarea inedita dintre poezie si gramatica. Poeta topeste in plamada versului cuvintele melodioase si bogate in sensuri ale graiului strabun, pentru a modela cu migala unui bijutier teme si motive literare, in care descoperim finetea unor structuri lexico-gramaticale. Lucrarea este utila deopotriva sub aspect estetic si didactic, pentru dezvoltarea capacitatii de interpretare literara si analiza gramaticala, aplicate unor poezii create pentru varsta copilariei si adolescentei si exploatate optim prin exercitii de lexic, fonetica si gramatica. Prin intermediul testelor adaugate este verificata si aprofundata programa de limba romana pentru clasele V-VIII prevazuta pentru Evaluarea nationala. In fiecare poezie sunt alese cu grija si incluse atat omofone, omografe si ortograme, cat si valori gramaticale diferite ale unor cuvinte explicate in notele de subsol. Elevii pot astfel identifica mai usor, intr-o forma ritmata, elementele de gramatica. Pentru a veni in sprijinul elevilor care doresc sa se verifice singuri, toate testele au raspunsurile integrale la sfarsitul cartii, insotite de modelele unor compuneri reunite intr-o sectiune separata….

Cartea Sub vraja cuvintelor. Poezii. Teste PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.