Home Carti PDF Subjugarea lui Shane Mackade

[PDF] Subjugarea lui Shane Mackade

Coperta Carte Subjugarea lui Shane Mackade

Iti doresti sa citesti cartea Subjugarea lui Shane Mackade publicata de Lira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Subjugarea lui Shane Mackade

Editura: Lira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Spre deosebire de fratii sai mai mari, Shane simte un atasament extraordinar fata de pamanturile care s-au transmis in familia Mac Kade de la o generatie la alta si de care se ocupa acum cu devotament si pricepere. In ceea ce priveste viata personala, este cunoscut in tot tinutul drept un crai pe care femeile il adora, insa nu reusesc sa-l prinda in mrejele casatoriei. Rebecca Knight si-a petrecut intreaga viata adunand titluri universitare prestigioase. De curand insa, a hotarat sa-si schimbe radical nu doar domeniul de studiu, orientandu-se spre fenomenele paranormale, ci si infatisarea de tocilara tipica, transformandu-se intr-o tanara eleganta si plina de farmec. Preocuparile academice o indreapta spre Antietam, orasel din Maryland unde, in 1862, a avut loc una dintre cele mai sangeroase batalii ale Razboiului Civil american. Discutiile cu membrii numerosului clan Mac Kade, gazdele sale, ii indica o conexiune stranie intre acestia si stramosii lor din urma cu un secol si jumatate. Shane este singurul care afirma categoric ca nu a perceput nici o prezenta supranaturala, dar spune oare adevarul? Intre fermierul pragmatic si cercetatoarea geniala, dar fara pic de experienta de viata ia nastere o legatura fragila. Oare zilele de burlac convins ale lui Shane sunt de-acum numarate?…

Cartea Subjugarea lui Shane Mackade PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.