Home Carti PDF Sun Tzu si arta afacerilor

[PDF] Sun Tzu si arta afacerilor

Coperta Carte Sun Tzu si arta afacerilor

Iti doresti sa citesti cartea Sun Tzu si arta afacerilor publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Sun Tzu si arta afacerilor

Editura: Litera

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: CUM SA APLICAM CU SUCCES IN AFACERI STRATEGIILE DIN ARTA RAZBOIULUIAcum peste doua mii de ani, faimosul general chinez Sun Tzu a scris lucrarea clasica de strategie militara Arta razboiului, pentru a transmite mai departe intelepciunea dobandita in anii de batalii. Iar pentru ca domeniul afacerilor, ca si razboiul, este unul dinamic, cu ritm alert si impune folosirea eficienta a unor resurse limitate, directorii moderni de organizatii au de castigat daca stiu cum sa valorifice invataturile lui Sun Tzu. Pornind de la exemplele reale ale unor firme precum General Electric, Microsoft, AT&T, BMW, Southwest Airlines, Fed Ex, Mark R. Mc Neilly ne arata cum pot fi adaptate cu succes principiile militare la lumea corporatista de astazi, ca sa evitam capcanele managementului si sa obtinem avantaj competitiv pe termen lung: – Castiga totul fara lupta – Evita punctele forte, ataca punctele slabe – Inducere in eroare si cunoastere anticipate – Viteza si pregatire – Modeleaza-ti oponentul – Leadership bazat pe caracter Mark R. Mc Neilly este lector universitar la Universitatea statului Carolina de Nord, Chapel Hill, unde preda marketing. A fost invitat la emisiuni despre strategie de la BBC, C-SPAN, CNBC, Business News Network, Voice of America. A aparut ca analist invitat in programul special despre arta razboiului a lui Sun Tzu de pe canalul History Channel, in 2009. A sustinut prezentari despre Sun Tzu si strategie la companii precum IBM, Royal Bank of Scotland, Society of Competitive Intelligence Professionals. A fost director de marketing si a lucrat timp de 30 de ani la IBM si Lenovo, avand experienta in strategie, marketing si management….

Cartea Sun Tzu si arta afacerilor PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.