Home Carti PDF Supravietuitorii

[PDF] Supravietuitorii

Coperta Carte Supravietuitorii

Iti doresti sa citesti cartea Supravietuitorii publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Supravietuitorii

Editura: Nemira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Bear Grylls stie pretul supravietuirii. Dar nu e el primul. Louis Zamperini a rezistat 47 de zile pe mare ucigand rechini infometati numai pentru a fi prins si torturat. Marcus Luttrell, care nu se putea apara decat cu o singura mana, a tinut piept singur unei hoarde de talibani, dupa care si-a tarat corpul tot o rana, ciuruit de gloante, prin muntii necrutatori din Afganistan. Aventurieri, exploratori, soldati si spioni care au rezistat in conditii extreme – ei sunt protagonistii povestilor lui Bear Grylls. Intamplarile lor extraordinare nu sunt o lectura comoda – supravietuirea e rareori o treaba placuta. Toate sunt insa istorisiri ale unui curaj care te face sa izbucnesti in lacrimi. Rezistenta care sfideaza moartea, forta corpului, a sufletului si a mintii, dorinta de a invinge fac din personajele cartii lui Bear Grylls adevarati supravietuitori….

Cartea Supravietuitorii PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.