Home Carti PDF Sylvester si pietricica fermecata

[PDF] Sylvester si pietricica fermecata

Coperta Carte Sylvester si pietricica fermecata

Iti doresti sa citesti cartea Sylvester si pietricica fermecata publicata de Arthur? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Sylvester si pietricica fermecata

Editura: Arthur

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Sylvester si pietricica fermecata este o minunatie de carte – proaspata, plina de cea mai pura bucurie, de inteligenta si de maiestrie. O capodopera.“ – Maurice Sendak, autorul cartii Regele tuturor salbaticiunilor„O carte magica a lui William Steig, el insusi un magician.“ – Eric Carle„Sylvester si pietricica fermecata este o carte dezarmant de simpla si extrem de sofisticata in acelasi timp, plina de tandrete si de farmec. Cred ca este cartea mea preferata pentru copii din toate timpurile.“ – Ian Falconer, autorul cartii Olivia„Aveti aici pagini intregi de perfectiune in stare pura. Vesela, adorabila, prostuta, profunda – este tot ce-ti poti dori de la o carte ilustrata sau de la orice fel de carte.“ – William Joyce„Iubesc povestea acestui magarus adorabil si nu ma satur de ea la nicio varsta. De fiecare data cand o citesc, sufar alaturi de Sylvester si de parintii lui si ma bucur impreuna cu ei la final.“ – Betsy Lewin…

Cartea Sylvester si pietricica fermecata PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.