Home Carti PDF Taltos, Cronicile vrajitoarelor, Vol. 3

[PDF] Taltos, Cronicile vrajitoarelor, Vol. 3

Coperta Carte Taltos, Cronicile vrajitoarelor, Vol. 3

Iti doresti sa citesti cartea Taltos, Cronicile vrajitoarelor, Vol. 3 publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Taltos, Cronicile vrajitoarelor, Vol. 3

Editura: RAO

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Taltos, cel de-al treilea roman din seria Cronicile vrajitoarelor, continua saga vrajitoarelor Mayfair, aducandu-le de data aceasta in centrul atentiei, alaturi de cuplul Rowan-Michael, pe roscata Mona si pe excentrica Mary Jane – un personaj savuros, plin de culoare. Acestora li se adauga enigmaticul Ashlar, multimiliardarul cu suflet bland, dar care nu ezita sa ucida pentru a face dreptate si ale carui amintiri coboara in trecut, pe firul a nenumarate veacuri, catre „pamantul pierdut“ – leaganul paradiziac al speciei sale nonumane – trecand prin zorii insangerati ai crestinismului din valea Donnelaith si prin misteriosul Stonehenge, imensul cerc de piatra care domina campia. Destinul lui Ashlar – rege pagan, calugar, personaj de legenda si sfant venerat de posteritate, pribeag si magnat – se impleteste cu cel al vrajitoarelor Mayfair intr-un final surprinzator si romantic, care lasa frau liber imaginatiei oricui, spre a broda o noua poveste….

Cartea Taltos, Cronicile vrajitoarelor, Vol. 3 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.