Home Carti PDF Tanar student caut revolutionar. Vol. 2. Voiam altceva, dar nu aveam...

[PDF] Tanar student caut revolutionar. Vol. 2. Voiam altceva, dar nu aveam in gand ceva anume

Coperta Carte Tanar student caut revolutionar. Vol. 2. Voiam altceva, dar nu aveam in gand ceva anume

Iti doresti sa citesti cartea Tanar student caut revolutionar. Vol. 2. Voiam altceva, dar nu aveam in gand ceva anume publicata de Curtea Veche? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Tanar student caut revolutionar. Vol. 2. Voiam altceva, dar nu aveam in gand ceva anume

Editura: Curtea Veche

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „In fine, cand am vazut ca era luat CC-ul, zbura si elicopterul, am zis: fuga la Televiziune! Noi nu stiam ce se petrece acolo. Si toata lumea se indrepta acolo. Ajungem la Televiziune… Si Televiziunea era luata! Si, unde sa mai mergem? Iarasi ne adunaseram vreo trei-patru… si zic: ba, hai acasa la Ceausescu! Sa luam si noi ceva, sa fim primii undeva.“ – interviu cu Lucian Alexandrescu„Lumea se saturase de toate mizeriile si vroia sa scape de comunisti. Cred – adica acum sunt sigur – ca nici noi nu stiam cu ce sa ii schimbam. Vroiam altceva, dar nu aveam in gand ceva anume. Aveam in cap ideea asta de democratie, de nou? Da’ de unde… Voiam sa nu ne mai chinuim, sa intram si noi in randul lumii.“ – interviu cu Virgil Nita„S-au facut foarte multe faradelegi de la revolutie incoace. S-au folosit oameni cu bune intentii ca mine, care stau acuma cu ochii in jos cand se vorbeste de revolutie, Am participat si eu, ma scuzati. Am fost atat de naiv sa particip… fiindca, din pacate, erau oameni pregatiti sa spuna: Va multumim frumos, acum acasa; ramanem noi.“ – interviu cu Ferdinand Faighel„Dupa ce l-au impuscat (n. a. – pe Ceausescu), ne-am bucurat ca prostii. Am crezut c-o sa scapam. Am scapat de dracu’ si am dat de ta-su’. Singura noastra greseala e ca nu ne-am batut mai departe cu ei. Asta este singura greseala pe care eu mi-o asum si pe care le-o pun in carca si colegilor mei pentru ca nu au stiut sa tina steagu’ sus, n-au… probabil i-au prostit. Pe multi i-au tentat cu diverse functii, cu bani, cu, cu, cu… Unii – mai slabi, altii – mai tari.“ – interviu cu Ioan Nicolae Sorin Tanasescu„Cat am stat acolo (n. a. – la inchisoarea Jilava), cateva ore cu alea 70 de femei, era una cocotata pe un pat din-ala suspendat, plangea si se ruga. Dar plangea cu hohote, mai sa se inece cu lacrimi. Si s-a rugat incontinuu, nici n-a luat ceaiul si painea, ea probabil credea ca or fi otravite, ca ne-a dat cianura, cine stie ce era in capul ei. N-a vorbit deloc, nici cand a venit d…

Cartea Tanar student caut revolutionar. Vol. 2. Voiam altceva, dar nu aveam in gand ceva anume PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.