Home Carti PDF Tara lui Noapte Buna si fabrica de vise – Teama de...

[PDF] Tara lui Noapte Buna si fabrica de vise – Teama de intuneric si aparitia cosmarurilor

Coperta Carte Tara lui Noapte Buna si fabrica de vise - Teama de intuneric si aparitia cosmarurilor

Iti doresti sa citesti cartea Tara lui Noapte Buna si fabrica de vise – Teama de intuneric si aparitia cosmarurilor publicata de Diana? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Tara lui Noapte Buna si fabrica de vise – Teama de intuneric si aparitia cosmarurilor

Editura: Diana

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Una dintre cele mai comune temeri ale copiilor este teama de intuneric si de creaturi imaginare. Desi lucrurile care il sperie nu sunt reale, teama este cat se poate de reala si prezenta in viata lui. Povestea “Tara lui Noapte Buna si fabrica de vise”, il ajuta pe copil sa descopere moduri eficiente de a face fata temerilor sale si de a reusi prin joc sa-si invinga frica, precum si de a gasi un aliat de nadejde pe timpul noptii- spiridusul viselor. Prin intermediul povestilor si jocurilor reusim sa ne conectam cu cei mici, iar mesajul ajunge cu mai multa usurinta la urechile si in sufletele lor. Povestea si jocurile devin o punte de legatura intre nevoia parintelui sau a dascalului de a-l sprijini si educa pe copil si nevoia copilului de a se simti conectat pentru a invata lucruri noi sau pentru a depasi anumite situatii (temeri, lipsa increderii in sine, capacitatea de a empatiza, asumarea responsabilitatii, gestionarea emotiilor puternice si altele)….

Cartea Tara lui Noapte Buna si fabrica de vise – Teama de intuneric si aparitia cosmarurilor PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.