Home Carti PDF Tarotul Zen

[PDF] Tarotul Zen

Coperta Carte Tarotul Zen

Iti doresti sa citesti cartea Tarotul Zen publicata de Mix? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Tarotul Zen

Editura: Mix

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Include setul de carti de tarot ! Evenimentele din lumea exterioara reflecta propriile noastre ganduri si sentimente, chiar si pe acelea care nici noua nu ne sunt clare. Cand viata pare a fi plina de incertitudini, suntem tentati sa cautam un raspuns la intrebari de genul: Ce se va intampla in viitor? Cum va fi sanatatea celor dragi mie? Ce se va intampla daca voi lua aceasta decizie?Acest tip de intrebari, menite sa dezvaluie actiuni deja petrecute sau care se vor petrece in viitor, sunt cele la care isi propune sa raspunda tarotul traditional. Tarotul Zen se focalizeaza pe intelegerea actiunilor ce se petrec in prezent. Este un sistem bazat pe intelepciunea de tip Zen, care afirma ca evenimentele din lumea exterioara reflecta propriile noastre ganduri si sentimente, chiar si pe acelea care nici noua nu ne sunt clare. Scopul este acela de a ne intoarce atentia de la ceea ce se intampla in exteriorul nostru, pentru a putea intelege mai bine ce se intampla in subconstientul nostru….

Cartea Tarotul Zen PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.