Home Carti PDF Taxiurile torturii

[PDF] Taxiurile torturii

Coperta Carte Taxiurile torturii

Iti doresti sa citesti cartea Taxiurile torturii publicata de ALLFA? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Taxiurile torturii

Editura: ALLFA

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Pe urmele „livrarilor speciale“ ale CIA. Nu mai este un secret pentru nimeni: din 11 septembrie 2001, C. I.A a rapit in tacere mai mult de o suta de persoane si le-a incarcerat in inchisori din intrega lume. Aceasta operatiune a fost denumita „extradare speciala“ si face parte din operatiunile clandestine cele mai de amploare realizate de sua dupa sfarsitul razboiului rece. Unele persoane retinute au fost trimise in Egipt si Maroc pentru a fi torturate si interogate. Altele au fost transportate cu ajutorul unor curse secrete C. I.A in Europa de est si Afganistan, unde, de asemenea au fost torturate. Multi dintre rapiti au sfarsit in inchisoarea Guantanamo, altii au disparut pur si simplu. In aceasta carte, un jurnalist de investigatii multi-premiat si un geograf militar realizeaza pentru prima oara o investigatie asupra acestei „extradari speciale“, care intre timp a fost formalizata, schimbandu-i-se constant aspectul pentru a ramane departe de privirile curiosilor. Trevor Paglen este expert in instalatiile militare clandestine. Artist si fotograf expozant, el este autorul studiului in doua volume: Baze secrete, razboaie secrete. A.C. Thompson, castigator al premiului George Polk pe anul 2005, este reporter la revista S. F.Weekly….

Cartea Taxiurile torturii PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.