Home Carti PDF Tehnici de relaxare. Ghid practic pentru crestere personala, implinire durabila si...

[PDF] Tehnici de relaxare. Ghid practic pentru crestere personala, implinire durabila si pace sufleteasca

Coperta Carte Tehnici de relaxare. Ghid practic pentru crestere personala, implinire durabila si pace sufleteasca

Iti doresti sa citesti cartea Tehnici de relaxare. Ghid practic pentru crestere personala, implinire durabila si pace sufleteasca publicata de Niculescu? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Tehnici de relaxare. Ghid practic pentru crestere personala, implinire durabila si pace sufleteasca

Editura: Niculescu

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „DAVIDJI este un profesor extraordinar care aduce in lume bucurie si relaxare.” Dr. Deepak Chopra, autor a numeroase bestselleruri New York Times „O carte cu puterea de a-ti schimba viata! Gandirea marcata de stres produce haos in vietile multor oameni in lumea actuala, in care totul se desfasoara intr-un ritm extrem de alert. DAVIDJI propune un curs practic, intr-un limbaj accesibil, pe care il poti folosi in viata de zi cu zi, totul intre copertele unei singure carti. Mi-a placut la nebunie!”Dr. Wayne W. Dyer, autorul I Can See Clearly Now, bestseller New York Times Cand te-ai rastit ultima data la cineva sau ai rostit cuvinte pe care le-ai regretat? Cand ai luat ultima data o decizie necugetata, pe care ti-ai fi dorit sa n-o fi luat? Cand te-ai simtit epuizat sau confuz ultima data? Cel mai probabil, cauza pentru toate acestea a fost stresul. Cu ajutorul acestei carti, vei invata:• care sunt cele 5 tipuri de stres si cum sa le faci fata;• metode simple de gestionare a factorilor zilnici de stres din societatea noastra, a neplacerilor de zi cu zi si a situatiilor imprevizibile;• metode practice de prioritizare a nevoilor, de gestionare a emotiilor si de comunicare eficienta;• cum sa mentii stresul la un nivel minim constant….

Cartea Tehnici de relaxare. Ghid practic pentru crestere personala, implinire durabila si pace sufleteasca PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.