Home Carti PDF Templul Negru

[PDF] Templul Negru

Coperta Carte Templul Negru

Iti doresti sa citesti cartea Templul Negru publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Templul Negru

Editura: RAO

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Un document exploziv… O disparitie misterioasa… Un secret vechi de mai bine de un secol… Un intrus in sferele oculte ale Puterii zguduie din temelii o megaconspiratie. Protocoalele Inteleptilor Sionului… Noua Ordine Mondiala… Templul Negru… Cineva trebuie sa mearga pana la capat. Cineva trebuie sa afle adevarul. Oare va reusi? Dupa debutul cu Cercul Kagan si Afacerea Alzira, publicate la aceeasi editura, Adrian Onciu se reconfirma ca un excelent autor de thriller-uri cu acest nou volum. Scenariul inteligent si imaginativ poarta de-a lungul Europei si al unei conspiratii de peste o suta de ani, fiind scris in stilul deja consacrat al autorului – rapid si concentrat, fara zorzoane stilistice inutile, insa proaspat si plastic la nivelul imaginilor si formulelor. Uneori, intr-un gen apropiat celui al romanului de spionaj, ai senzatia ca John Le Carre a pus seminte si in pamantul nostru….

Cartea Templul Negru PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.