Home Carti PDF Templul viselor

[PDF] Templul viselor

Coperta Carte Templul viselor

Iti doresti sa citesti cartea Templul viselor publicata de Tracus Arte? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Templul viselor

Editura: Tracus Arte

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Cartea pe care v-o daruiesc acum nu are conotatia stiintifica la care multi se asteapta. Am incercat de aceasta data sa scriu liber, fara o «comanda editoriala» ferma si fara «sabia bibliografiei» deasupra capului […] As fi foarte fericit daca cititorii mei, tineri sau adulti, vor intelege din prezentarea mea nu numai faptul ca biblioteca, cartea, lectura sunt instrumente care «construiesc» lumea si personalitatea umana, in sensul de instructie si educatie, de informatie si cunoastere. As vrea ca ele sa fie ceva in plus, care are legatura (esentiala) cu natura noastra interioara, cu povestea si cu evadarea noastra din cotidian […] Credinta mea este ca bibliotecile nu vor disparea niciodata, chiar daca se vor transforma tehnologic. Raman un optimist incorigibil, iar mesajul acestei carti este la fel. Cred in frumusetea lecturii, in trasaturile sale intime, chiar intr-o societate tehnologizata, cum va fi societatea viitorului….

Cartea Templul viselor PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.