Home Carti PDF Tentatia, Casa noptii, Vol. 6

[PDF] Tentatia, Casa noptii, Vol. 6

Coperta Carte Tentatia, Casa noptii, Vol. 6

Iti doresti sa citesti cartea Tentatia, Casa noptii, Vol. 6 publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Tentatia, Casa noptii, Vol. 6

Editura: Litera

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Zoey nu era proasta. Stia ca se petrece ceva. Era evident, dar Stevie Rae habar nu avea cum si-ar putea incepe marturia. Erau atatea lucruri de explicat. Iar ea chiar nu-si dorise sa se intample una ca asta.“Secrete intunecate si suspiciuni nemarturisite ameninta prietenia dintre Zoey si Stevie Rae si tulbura linistea tuturor. Mai mult decat atat, nelinistita de legatura ei profunda cu A-ya, fecioara plasmuita odinioara de femeile cherokee pentru a-l seduce pe maleficul Kalona, Zoey se lupta sa-si infranga dorinta de a-l iubi pe frumosul inger cazut, cand acesta incearca in fel si chip sa o prinda in mrejele sale. Inca o data, intunericul ameninta sa puna stapanire pe Casa Noptii….

Cartea Tentatia, Casa noptii, Vol. 6 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.