Home Carti PDF Terapeutica medicala

[PDF] Terapeutica medicala

Coperta Carte Terapeutica medicala

Iti doresti sa citesti cartea Terapeutica medicala publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Terapeutica medicala

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Editia a III-a revazuta si adaugita. Volumul cuprinde cele mai eficiente strategii terapeutice in practica medicala, deciziile si prescriptiile optime in cazul bolilor cu incidenta crescuta. Sunt prezentate cele mai noi descoperiri din domeniu, precum si elemente de bioetica a terapeuticii. Prezenta editie a fost revazuta si au fost adaugate noi capitole, ce contin informatii despre terapia electrica moderna a aritmiilor, resuscitarea cardio-respiratorie, recuperarea cardio-respiratorie, arsenalul terapeutic anticoagulant, terapia durerii sau terapia osteoporozei. Terapeutica medicala este un instrument de lucru excelent pentru medici si pentru studentii la medicina. Coprins: Astmul bronsic; Pleureziile; Boala ischemica a inimii; Cancerul esofagian; Ulcerul; Pancreatitele acute; Leucemiile; Hemofilia; Obezitatea; Artrita reumatoida; Spondilita anchilozanta; Medicatia antihipertensiva; Patologia iatrogena….

Cartea Terapeutica medicala PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.