Home Carti PDF Terrierii si fascinanta lor lume

[PDF] Terrierii si fascinanta lor lume

Coperta Carte Terrierii si fascinanta lor lume

Iti doresti sa citesti cartea Terrierii si fascinanta lor lume publicata de Galaxia Gutenberg? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Terrierii si fascinanta lor lume

Editura: Galaxia Gutenberg

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Cu aceasta carte, pe cat de interesanta, pe atat de necesara, tanarul autor Radu Geana, pe buna dreptate, se inscrie in tagma autorilor de literatura chinologica. Este de notorietate ca populatia tarii noastre iubeste cainele. Fie ei de rasa, cu o bogata istorie si multiple generatii in cartea de origine, sau fiinte fara origine pompoasa, dar cu acelasi suflet nobil, cainii sunt plini de afectiune pentru gazda mult iubita. Literatura chinologica din Romania, cu toate aceste constatari, nu este foarte bogata, ba chiar am putea spune ca este saracacioasa in comparatie cu alte tari, chiar si cu vecinii nostri, care, de asemenea, nu exceleaza in acest domeniu. Terrierii, ca despre ei vorbeste autorul, au insa o literatura bogata. Marea majoritate a raselor de terrieri, provenind din Regatul Unit, au o literatura de specialitate printre cele mai bogate. Aceste rase, in cursul secolelor au fost folosite ca si caini de vanatoare, utilizate pentru starpirea rozatoarelor sau pentru combaterea altor specii de vanat: vulpi, bursuci, dar si de vanat mai mare, ca mistretul. Datorita aspectului variat, de la rase cu aspect rustic si pana la infatisari stranii, datorita ingrijirii speciale a parului prin tunsoare sau trimat, avem toata gama de rase demne de admiratie. Cartea lui Radu Geana trateaza rasele de terrieri dintr-un unghi enciclopedic, servind la imbunatatirea cunostintelor specialistilor in chinologie, cat si unul literar, spre placul iubitorilor de terieri. Stilul de povestitor al autorului este captivant si in acelasi timp riguros in ale stiintei despre caini, adica in ale chinologiei. Recomand aceasta carte tuturor celor care iubesc aceste rase simpatice, dar si celor care iubesc CAINELE, prietenul vechi si statornic al omului si in conditiile zbuciumate, supertehnologizate ale secolului XXI….

Cartea Terrierii si fascinanta lor lume PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.