Home Carti PDF Testamentul lui Nobel

[PDF] Testamentul lui Nobel

Coperta Carte Testamentul lui Nobel

Iti doresti sa citesti cartea Testamentul lui Nobel publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Testamentul lui Nobel

Editura: Trei

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Fiction Connection a editurii Trei. Testamentul lui Nobel face parte din seria Annika Bengtzon. In plina iarna scandinava, presedinta Comitetului pentru Premiile Nobel este ucisa la Stockholm. Reportera Annika Bengtzon, care a intalnit privirea asasinului cu doar cateva secunde inainte sa rasune focurile de arma, este martorul-cheie. Din cauza implicatiilor internationale ale cazului, politia ii interzice sa vorbeasca. Astfel, se vede obligata sa gaseasca singura mobilul crimei. In timp ce viata de familie se dezintegreaza, Annika se trezeste in mijlocul unei povesti violente despre teroare si moarte, ale carei radacini se intind pe mai bine de un secol….

Cartea Testamentul lui Nobel PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.