Home Carti PDF Testarea psihologica. Aspecte teoretice si practice de Nicolae Mitrofan

[PDF] Testarea psihologica. Aspecte teoretice si practice de Nicolae Mitrofan

Coperta Carte Testarea psihologica. Aspecte teoretice si practice

Iti doresti sa citesti cartea Testarea psihologica. Aspecte teoretice si practice scrisa de Nicolae Mitrofan si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Volumul abordeaza problemele de baza ale psihodiagnosticului si ofera informatii utile tuturor celor interesati de utilizarea testelor in activitatile de evaluare psihologica. Ca un element de noutate apar frecvent exercitii si intrebari recapitulative, cu scopul de a ajuta cititorul sa se apropie mai mult si de aspectele aplicative ale psihometriei. Testarea psihologica se adreseaza in primul rand psihologilor in formare, respectiv, studentilor si tinerilor absolventi ai programelor de licenta si de masterat din cadrul departamentelor de psihologie ale universitatilor. De asemenea, este o lectura utila pentru practicienii care se confrunta frecvent cu diferite aspecte privind testarea si evaluarea psihologica si, nu in ultimul rand, pentru cei ce se ocupa cu supervizarea psihologilor tineri, carora le revin atat sarcini informationale, cat si sarcini aplicative. Cuprins: Situatia psihodiagnosticului in lume si in tara noastra; Testul psihologic ca mijloc de evaluare; Caracteristici psihometrice ale testului psihologic; Analiza itemilor; Etalonarea si standardizarea testelor; Teoria raspunsului la item; Raportul final al actiunii de evaluare psihologica…

Cartea Testarea psihologica. Aspecte teoretice si practice in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.