Home Carti PDF Timpul indragostitilor

[PDF] Timpul indragostitilor

Coperta Carte Timpul indragostitilor

Iti doresti sa citesti cartea Timpul indragostitilor publicata de Leda? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Timpul indragostitilor

Editura: Leda

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Iubirea dintre Anna si Bennett este mai mult decat o relatie la distanta: ea traieste in Chicago in anul 1995, iar el este un calator in timp si vine din San Francisco, din 2012, asa ca cei doi nu ar fi trebuit sa se intalneasca niciodata. Totusi se intalnesc si se indragostesc… Si, infruntandu-si soarta, gasesc o cale de a fi impreuna. Nu este insa un aranjament perfect, caci Bennett nu poate ramane in trecut decat pentru perioade scurte si ratand intervale mari din propriul prezent pentru a fi cu Anna. Amandoi sunt totusi optimisti ca vor reusi sa rezolve problemele…, asta pana cand Bennett este martorul unui eveniment la care, in mod sigur, nu s-a asteptat. Deciziile pe care le va lua incepand din acest moment vor conduce oare spre un viitor pe care nici el si nici Anna nu si-l doresc?…

Cartea Timpul indragostitilor PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.