Home Carti PDF Timpul iubirilor perfecte

[PDF] Timpul iubirilor perfecte

Coperta Carte Timpul iubirilor perfecte

Iti doresti sa citesti cartea Timpul iubirilor perfecte publicata de ALLFA? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Timpul iubirilor perfecte

Editura: ALLFA

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: La sfarsitul secolului al XIX-lea, in anii tumultuosi de dupa Ultimatumul britanic, Coroana portugheza se confrunta, atat in regat, cat si in colonii, cu o serie de crize politice, sociale si militare, care aveau sa duca la prabusirea monarhiei constitutionale. In aceste vremuri tulburi, locotenentul Carlos Montanha, militar tanar, curajos si ambitios, este detasat in inima Angolei, unde triburile indigene incepusera sa se razvrateasca, profitand de slabiciunile armatei portugheze. Aici, Carlos o intalneste pe Leonor, fiica nonconformista si incantatoare a colonelului Carvalho, si intre cei doi se aprinde o pasiune mistuitoare, pe care nu o va putea stinge niciunul dintre nenumaratele obstacole care le vor aparea in cale….

Cartea Timpul iubirilor perfecte PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.