Home Carti PDF Tinutul Loney

[PDF] Tinutul Loney

Coperta Carte Tinutul Loney

Iti doresti sa citesti cartea Tinutul Loney publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Tinutul Loney

Editura: Trei

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: “O reusita uluitoare.” – Stephen King Plasat intr‑un tinut sumbru de pe coasta de nord a Angliei, numit Loney, romanul lui Andrew Michael Hurley traseaza ciudatul pelerinaj al unui grup alcatuit din personaje neobisnuite, la un vindecator al locului. Pelerinajul este initiat de mama naratorului Smith, care spera sa gaseasca un leac pentru mutenia si dificultatile de invatare de care sufera fiul ei, Hanny. Tensiunea creste pe masura ce intre membrii grupului apar disensiuni, localnicii incep sa se poarte ciudat, iar o camera secreta este descoperita in casa unde stau. In scurt timp, Smith si Hanny se trezesc prinsi intr‑o situatie care le depaseste puterea de intelegere si care urmeaza sa le schimbe vietile pentru totdeauna.“O capodopera gotica.” – The Guardian“Un roman bantuit si care te bantuie, o aparitie unica in peisajul literar britanic.” – The Telegraph Tinutul Loney a fost inspirat de educatia catolica a autorului, de povestile din folclorul englez si de peisajul din partea de nord‑vest a tinutului Lancashire. S‑a bucurat de o primire entuziasta si din partea criticii, care considera ca romanul lui Hurley aduce un suflu nou genului gotic. Andrew Michael Hurley preda literatura engleza si scriere creativa. A publicat doua volume de povestiri. Tinutul Loney, romanul sau de debut, a fost publicat initial de o mica editura independenta, in 300 de exemplare. Insa a cunoscut un succes neasteptat: a fost recompensat cu Costa Award pentru debut si a fost declarat „Cartea anului 2016“ in Marea Britanie.„Ma aflam de o buna bucata de vreme in zona golfului Morecambe cand mi‑a venit ideea de a scrie un roman“, povesteste Hurley. „Peisajul avea o frumusete stranie, tulburatoare, care ma inspira sa scriu.”Acum lucreaza la al doilea roman gotic. „Imi place sa plasez actiunea cartilor in zona rurala din Lancashire. Cred ca e un loc propice in geografia literara, complet neexplorat.”…

Cartea Tinutul Loney PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.