Home Carti PDF Trandafirul salbatic

[PDF] Trandafirul salbatic

Coperta Carte Trandafirul salbatic

Iti doresti sa citesti cartea Trandafirul salbatic publicata de Lira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Trandafirul salbatic

Editura: Lira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Eroina din ”Trandafirul salbatic” recurge la o stratagema. Dandu-se drept un baietandru venit de la tara, se angajeaza sa lucreze la grajdurile yankeului. Kit crede ca asa va putea mai usor sa-si doboare dusmanul. Dar lucrurile iau o intorsatura neasteptata si tanara isi da seama ca nu e prea usor sa il dea la o parte pe Baron. El este nu doar cel mai mare inamic al ei, dar va ajunge, printr-un context de imprejurari, si aparatorul ei. Asa ca ii va fi mai greu sa-l ucida decat credea. Nici pentru Baron lucrurile nu sunt tocmai simple. Baiatul de la grajduri are o vointa puternica, e incapatanat si privirea lui violet pare ca ascunde ceva. Si cand isi va da seama ca in spatele travestiului se afla o femeie superba, barbatul va innebuni de pasiune….

Cartea Trandafirul salbatic PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.