Home Carti PDF Tratamente naturiste in diabet. Natura este ce mai bun medic

[PDF] Tratamente naturiste in diabet. Natura este ce mai bun medic

Coperta Carte Tratamente naturiste in diabet. Natura este ce mai bun medic

Iti doresti sa citesti cartea Tratamente naturiste in diabet. Natura este ce mai bun medic publicata de Stefan? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Tratamente naturiste in diabet. Natura este ce mai bun medic

Editura: Stefan

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Sanatatea reprezinta bunul cel mai de pret al omului. Daca nu avem grija de ea, vine clipa cnad nu mai putem face nimic, si anumite boli ne pot decide viitorul. In ultimele decenii s-a constatat o crestere alarmanta a stresului, care duce la imbolnavirea psihica si fizica a fiintei umane. In anul 2000 erau inregistrati, in lume, 171 de milioane de diabetici, dar cifra adevarata era cu mult mai mare. Diabetul este o maladie foarte grava, care, odata instalata in corpul uman, nu-l mai paraseste. In lucrarea de fata, propunemcele mai bune cai de a trata diabetul prin metode naturiste. Acestea sunt: fitoterapia, dietoterapia, postul terapeutic, sportul si miscarea, psihoterapia, tratamentul balnear, reflexoterapia. Procedeele propuse sunt la indemana oricui. Unele dintre ele sunt obligatorii: sportul si miscarea, dietoterapia, fitoterapia etc. Procedand dupa retetele din cartea noastra, va veti usura suferintele, veti fi mai proaspat, mai puternic si…veti trai mai multi ani….

Cartea Tratamente naturiste in diabet. Natura este ce mai bun medic PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.