Home Carti PDF Trilogia cunoasterii

[PDF] Trilogia cunoasterii

Coperta Carte Trilogia cunoasterii

Iti doresti sa citesti cartea Trilogia cunoasterii publicata de Humanitas? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Trilogia cunoasterii

Editura: Humanitas

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „O conceptie metafizica e destinata sa dea o transparenta mai intai figurii si articulatiilor grave ale existentei, sa puna in lumina coordonatele fundamentale ale tainei cosmice, sa reveleze osatura si arhitectura secreta ce le banuim in fiinta Marelui Tot din care facem parte. Ca atare, orice gand metafizic aspira sa-si aduca lumina sa in noaptea mare in mijlocul careia suntem pusi. Metafizica e o lansare de faclii aprinse in ultime abisuri si se repercuteaza in noi ca o «trezire». Noaptea din afara nu e insa totul. Mai este si o noapte launtrica a propriei noastre fiinte. Cand ochiul filozofic s-a indrumat spre launtrul omului, s-a ajuns de asemenea la intelegeri care, indiferent de priza lor sub raport absolut, au devenit si ele tot atatea «treziri» pentru spiritul omenesc.“ – Lucian Blaga…

Cartea Trilogia cunoasterii PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.