Home Carti PDF Tristetile unui american

[PDF] Tristetile unui american

Coperta Carte Tristetile unui american

Iti doresti sa citesti cartea Tristetile unui american publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Tristetile unui american

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Psihiatrul newyorkez Erik Davidsen, alaturi de sora sa, Inga, descopera printre hartiile tatalui lor, mort de curand, urmele unui secret din copilaria parintelui adorat. Un alt secret, ce pare a fi unul rusinos, ascunde si trecutul sotului decedat al Ingai, marele scriitor Max Blaustein. Intre timp, intr-un apartament pe care Erik il inchiriaza se muta Miranda, o femeie de origine jamaicana, impreuna cu fiica ei, iar in scurt timp tanara starneste curiozitatea si imaginatia erotica a psihiatrului. Pe masura ce evolueaza, povestile celor trei ajung sa se impleteasca si sa dezvaluie fragmente dintr-un trecut uneori sumbru, alteori surprinzator si captivant, ce contureaza o felie de viata americana contemporana, traita sub spectrul evenimentelor din 11 septembrie 2001….

Cartea Tristetile unui american PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.