Home Carti PDF Tronul de Jad, Temeraire, Vol. 2

[PDF] Tronul de Jad, Temeraire, Vol. 2

Coperta Carte Tronul de Jad, Temeraire, Vol. 2

Iti doresti sa citesti cartea Tronul de Jad, Temeraire, Vol. 2 publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Tronul de Jad, Temeraire, Vol. 2

Editura: Nemira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aceasta carte scrisa de Naomi Novik face parte din colectia Nemira junior a editurii Nemira. Cand britanicii captureaza o nava franceza care transporta un pretios ou de dragon, capitanul Will Laurence de pe nava Reliant, aflata in serviciul regal, devine peste noapte comandantul unui nobil dragon pe care il va numi Temeraire. In calitatea lor de noi membri ai Fortelor Aeriene Britanice, cei doi, om si dragon, isi dovedesc curand cutezanta in lupta curajoasa impotriva fortelor invadatoare ale lui Napoleon Bonaparte. China descopera acum ca pretioasa ofranda destinata lui Napoleon a cazut in mainile britanicilor, astfel ca o inversunata delegatie chineza se leaga sa revendice remarcabilul animal. Insa capitanul Laurence refuza sa coopereze. Amenintat cu spanzuratoarea pentru nesupunere, capitanul nu are de ales decat sa-l insoteasca pe Temeraire in Orientul indepartat – o calatorie lunga, plina de primejdii, de intrigi si amenintarile colosale ale adancurilor. Dar odata ajunsi la curtea imparatului Chinei, ii asteapta descoperiri uluitoare si pericole dintre cele mai intunecate. Din serie mai fac parte: Dragonul Maiestatii Sale, Temeraire, Vol. 1Razboiul pulberii negre, Temeraire, Vol. 3…

Cartea Tronul de Jad, Temeraire, Vol. 2 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.