Home Carti PDF Tu si viitorul tau

[PDF] Tu si viitorul tau

Coperta Carte Tu si viitorul tau

Iti doresti sa citesti cartea Tu si viitorul tau publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Tu si viitorul tau

Editura: Litera

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Zodia ta. Trasaturile definitorii ale personalitatii tale. Horoscopul tau pe 40 de ani. Lansat acum un an in Canada, volumul de fata a devenit rapid un bestseller international. Citindu-l, iti dai seama cu usurinta de ce: este fondat pe o indelungata si solida experienta astrologica, este ilustrat cu exemple convingatoare, este scris cu inteligenta, umor si multa caldura. Georgia Nicols are un patrunzator spirit de observatie, care-i permite sa creioneze cu obiectivitate cele 12 profiluri zodiacale, dar are si eleganta de a sublinia potentialul pozitiv, de a incerca sa ajute reprezentatii fiecarei zodii sa se exprime prin ceea ce au mai valoros. Noutatea (si curajul!) lucrarii consta insa in prognoza pe 40 de ani. Autoarea nu numai ca abordeaza o perioada de timp generoasa, dar pune la dispozitia cititorilor, alaturi de previziunile pentru anii ce vor veni, pana in 2023, si o retrospectiva a anilor scursi din 1983 pana in prezent, astfel incat in realismul analizelor ce sondeaza trecutul sa putem gasi o garantie a acuratetei celor ce scruteaza viitorul….

Cartea Tu si viitorul tau PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.